II. KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2019 JÚNIUS

A Dél-Megyer célterület június második közösségi beszélgetésére a Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskolában került sor. A közösségi beszélgetésen az intézmény dolgozói, a Kertvárosi Óvoda, a Röppentő zenekar, valamint a helyi darts egyesület képviseltették magukat.

A közösségi beszélgetés elején Bencze Zsolt, célterület felelős közösségfejlesztő köszöntötte a megjelenteket.

Az iskola részéről több pedagógus is érkezett, akik kíváncsian várták az interjú kötetben megjelenő tanárok válaszait és a célterületi összefüggéseket a közösségépítés tekintetében.

Bencze Zsolt célterület felelős közösségfejlesztő a megjelent személyeknek kiosztott egy-egy példányt az interjúkötetből, melyet figyelmesen átolvastak a résztvevők.

Több pozitív visszacsatolás is érkezett a megjelentek részéről és kérdéseket tettek fel a programjavaslatok tekintetében is.

A későbbiekben Vargáné Ács Andrea igazgatónő mutatott rá a célterületi interjúkötet fontosságára, majd a szeptembertől induló programok kapcsán egyeztetett a résztvevőkkel és Villuth Andrással, a Röppentő zenekar képviselőjével.

Összességében kijelenthető, hogy egy tartalmas és hasznos közösségi beszélgetést zártunk, melyre sok érdeklődő érkezett.