KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2018 OKTÓBER

A Testvérvárosok Terei Általános Iskolában megtartott hetedik közösségi beszélgetés során több fontos dolog is elhangzott a projekttel kapcsolatban. A közösségi beszélgetésen a Testvérvárosok Terei Általános Iskola dolgozói vettek részt.

A közösségi beszélgetésen megjelent személyek több programjavaslatot is kidolgoztak a projekttel kapcsolatban. „Utazó planetáriumi előadást” szeretnének a jövőben a célterületen, melyre konkrét programjavaslat űrlapot töltöttek ki. A programjavaslat űrlapon leírták, hogy a felső tagozatnak szólna elsősorban a rendezvény. Az igényelt előadások témáját a tanítványok életkorához, tananyaguk témáihoz igazítanák. Úgy vélik, hogy tornatermük adottságai remekül megfelelnének egy ilyen rendezvény megszervezéséhez és megvalósításához.

A közösségi interjúk kapcsán Bencze Zsolt célterületfelelős közösségfejlesztő jelezte, hogy elkészültek a célterületen és sikerült olyan véleményvezéreket és intézményvezetőt találni, akik megfelelőképpen le tudták írni a célterület közösségi életét és helytörténeti viszonyait.

A közösségi beszélgetés során szóba került, hogy az intézmény részéről érkezni fog olyan programjavaslat űrlap is, mely esetlegesen szakkörök elindítását kezdeményezné az elkövetkező három évben.
A november havi közösségi beszélgetést szeretnék, ha olyan időpontban tartanánk, amikor minél több tanár részt tud venni rajta, hogy ötleteikkel és terveikkel népszerűsíteni tudják a projektet.

Összességében kijelenthető, hogy sikeres közösségi beszélgetést zártunk és a megjelent intézményi képviselők sok hasznos javaslattal és kérdéssel álltak elő.