RÉSZVÉTELI FÓRUM II. NEGYEDÉV

Dél-Megyer célterület második részvételi fórumán a Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskola és a Mesterhármas Darts Club képviseltette magát. A részvételi fórumra a Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskolában került sor.

A részvételi fórum elején Bencze Zsolt célterület felelős közösségfejlesztő köszöntötte a megjelenteket, majd a célterület vonatkozásában ismertette a cselekvési tervben szereplő eseményeket és folyamatokat a megvalósulásuk tekintetében.

Ezt követően az érdeklődők beszámoltak az eddig megtartott rendezvényekről és azok sikerességéről a megvalósítási szakasz kapcsán. A pozitív visszacsatolások minden esemény és folyamat tekintetében helytállóak voltak. A legnagyobb elismerést a Mesterhármas Darts Club képviselője fűzte hozzá a projekthez és kiemelte, hogy előzőleg nem is sejtette, hogy ennyire előremutató közösségfejlesztési program tud majd megvalósulni a célterületen.
Barkóczi Szabina, a PKK munkatársa elmondta, hogy sikeres együttműködések születtek az érintett szervezetekkel és nagy reményekkel tekint a tavaszi megvalósítási szakasz elé.

A részvételi fórum végén mindenki választ kapott a kérdéseire és kijelenthető, hogy egy hasznos és a jövendőbeli programok tekintetében várakozásokkal teli beszélgetést zártunk.