RÉSZVÉTELI FÓRUM III. NEGYEDÉV

A részvételi fórum elején Bencze Zsolt, célterület felelős – közösségfejlesztő, kérte a résztvevőket, hogy adják meg a nevüket, a képviselt szervezetet, elérhetőségeiket és a szervezet címét, majd a videófelvétel miatt kérte, hogy szóban is adják meg nevüket és a képviselt szervezetet. Ezután Bencze Zsolt célterület felelős – közösségfejlesztő tájékoztatta a résztvevőket a projekt jelenlegi állásáról:

• A kormányrendeletek alapján jelenleg semmilyen program nem valósulhat meg.
• A projekt zárása 90 nappal kitolásra került.
• Az elmaradt programok megvalósítását amennyiben lehetséges 2020. augusztus 15-e utánra tervezzék, a lehető leghamarabb valósítsák meg.
• Tájékoztatta a résztvevőket, hogy a személyes ügyfélszolgálatra a jelen járványügyi helyzet miatt nincs lehetőség, de az online ügyfélszolgálat folyamatos.

Továbbiakban szó esett a célterületi facebook oldalak látogatottságáról és annak fontosságáról. Bencze Zsolt célterület felelős – közösségfejlesztő elmondta, hogy minden fontos, aktuális információt megosztunk az érintett szervezetekkel és helybéli lakosokkal.

Ezt követően a civil szervezetek képviselőitől érkeztek kiegészítések és megjegyzések az elmaradt és a jövőbeli programok kapcsán.

A Dél-Megyer célterület harmadik részvételi fórumán sok érdeklődő vett részt és nagy reményekkel tekintenek a jövőbe. A kérdések hiánytalan megválaszolása után a részvételi fórum zárása következett.

A fórum során több alkalommal is felhívtuk a jelenlévők figyelmét, hogy az elhangzott információk csak tájékoztató jellegűek, az Irányitó Hatóság hivatalos állásfoglalására még várunk.